Onze diensten

Meubelmakerij

Bent u op zoek naar een meubelstuk dat precies naar uw wens is gemaakt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Samen met u gaan we kijken hoe we het beste een kast in dat hoekje kunnen plaatsen of hoe de buitentafel mooi passend kan worden gemaakt. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen dit voor u realiseren. 

Kwaliteit en duurzaamheid zijn voor ons erg belangrijk, hierom werken wij altijd met het beste hout en zorgen wij altijd voor de mooiste oplossing voor de klant.

Wij denken graag met u mee om een meubelontwerp te realiseren tot een passend meubel waar u het graag wilt. 

Wij zullen uw wens altijd voorop zetten en een meubel maken waar u naar op zoek was.  

Antiekrestauratie

Het oude tafeltje uit de familie of de mooie oude kast die u zo graag gebruikt gaat vast al jaren mee. Helaas merken we dat antieke meubels hun stevigheid verliezen. 

Onze jarenlange ervaring op het gebied van antiekrestauratie van meubels heeft ertoe geleid dat we meubels restaureren met volledig behoud van de antieke elementen. Een restauratie is er bij ons op gericht dat u nog jarenlang plezier kan hebben van het meubelstuk zoals u gewend bent.  

Omdat wij het belangrijk vinden dat de restauratie naar uw wens wordt ingevuld, zullen we altijd samen kijken naar de mooiste oplossing voor u. 

Bij antiekrestauratie is houtgebruik erg belangrijk om de stijl te behouden, hier gaan wij dan ook zorgvuldig mee om. 

Stofferen

Er is niets leuker en mooier dan uw bestaande meubels nieuw leven in te blazen. Een bestaande fauteuil opnieuw laten stofferen zorgt ervoor dat de stoel weer jarenlang mee kan maar kan ook een hele andere look-and-feel creëren. 

Uiteraard stofferen wij ook meubels die we speciaal voor u hebben gemaakt of antieke restauraties die we voor u hebben uitgevoerd. 

Wij adviseren u op het gebied van stof, aanhechting en de technieken van stofferen.

wat betreft stof is er ook van alles mogelijk, zo stofferen we leren meubels maar ook helpen we u bij de kleuren die er te kiezen zijn. 

Neem contact met ons op en dan zullen we u meer vertellen over de mogelijkheden.