Meubelmakerij

Meubels op maat gemaakt

De verloren vierkante meters onder de trap, dat nisje in de keuken en de kleine hoekjes bij de vensterbank: gebruikt u die ruimtes optimaal? Met (ingebouwde) meubels op maat zorgt u ervoor dat dit soort plekken in huis volledig tot hun recht komen en dat u de ruimte goed benut. Wat denkt u van boekenkasten die reiken tot het plafond, of een unieke eettafel die bij uw stoelen past en die u zeker weten niet vindt bij een woonboulevard.

Bekijk onze projecten om een beeld te krijgen van wat we voor u zouden kunnen betekenen.

De bewerking

​​​​Bij ons kunt u niet alleen terecht voor meubelrestauraties, we ontvangen u ook graag in onze werkplaats in Benschop, met uw idee, foto of tekening voor meubels op maat. We zullen u adviseren over de mogelijkheden, eventuele aanpassingen en materiaalkeuze. We gaan aan de slag met het ontwerp en werken uw ideeën zo nauwkeurig mogelijk uit tot een realiseerbaar plan. We werken met alle soorten hout en u heeft de keuze uit een groot assortiment.

Meubelmakerij in Benschop

U kunt onder meer kiezen voor onbehandeld hout, maar u kunt het ook laten lakken of spuiten. Voordat de kleur wordt aangebracht en de laatste afwerking wordt gedaan, nodigen we u uit om te komen kijken of alles naar wens is uitgevoerd. De meubels worden zorgvuldig in uw huis geplaatst.

Laat uw meubelstukken maken door Gerrit Nap Meubelmakerij in Benschop.