Meubels op maat laat u maken bij Gerrit Nap Meubelmakerij in Benschop

De verloren vierkante meters onder de trap, dat nisje in de keuken en de kleine hoekjes bij de vensterbank: gebruikt u die ruimtes optimaal? Met (ingebouwde) meubels op maat zorgt u ervoor dat dit soort plekken in huis volledig tot hun recht komen en dat u de ruimte goed benut. Wat denkt u van boekenkasten die reiken tot het plafond, of een unieke eettafel die bij uw stoelen past en die u zeker weten niet vindt bij een woonboulevard? Laat uw meubelstukken maken door Gerrit Nap Meubelmakerij in Benschop.

Heeft u een uniek ontwerp?

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor meubelrestauraties, we ontvangen u ook graag in onze werkplaats in Benschop, met uw idee, foto of tekening voor meubels op maat. We zullen u adviseren over de mogelijkheden, eventuele aanpassingen en materiaalkeuze. We gaan aan de slag met het ontwerp en werken uw ideeën zo nauwkeurig mogelijk uit tot een realiseerbaar plan. 


We werken met alle soorten hout en u heeft de keuze uit een groot assortiment. U kunt onder meer kiezen voor onbehandeld hout, maar u kunt het ook laten lakken of spuiten. Voordat de kleur wordt aangebracht en de laatste afwerking wordt gedaan, nodigen we u uit om te komen kijken of alles naar wens is uitgevoerd. De meubels worden zorgvuldig in uw huis geplaatst. 

Bekijk onze projecten ter inspiratie

Meubelrestauraties voor een tweede leven

Het oude kabinet dat al jaren op zolder staat, die leuke antieke stoel van oma of de unieke tafel die u onlangs scoorde op de vlooienmarkt. Iedereen heeft wel eens een meubelstuk dat niet meer in een goede staat verkeert en waarvan u niet weet wat u ermee moet. Wegdoen of de laag stof nog dikker laten worden? We geven u een derde, veel leukere, optie: laat uw meubels restaureren. Geef uw meubels een tweede of misschien wel derde leven met de expertise van Gerrit Nap Meubelmakerij.

Gespecialiseerd in antiekrestauratie

Heeft u een tafel waarvan het blad vol zit met wijnkringen en krassen? Een 100 jaar oude kast waarbij houtworm de constructie en het houtwerk heeft aangetast? Voor onder meer deze maar ook kleinere klussen op het gebied van meubelrestauratie, neemt u contact op met onze meubelmakerij in Benschop in de provincie Utrecht. We hebben meer dan 25 jaar werkervaring met antiekrestauratie. We werken aan totaalreparaties, maar doen daarnaast kleinere deelreparaties zoals de reparatie van een armleuning of tafelblad. Houtwerk dat is aangetast door houtworm behandelen we uiteraard ook.

Onze werkplaats in Benschop, Utrecht

We komen naar u toe om de te repareren meubelstukken op te halen. Hierna gaan we aan de slag in de werkplaats in Benschop. We blazen uw meubelstuk nieuw leven in, zodat u er weer jaren plezier van heeft.

Laat uw stoel of bank stofferen in onze meubelstoffeerderij

Zit de bank niet meer lekker omdat de kussens niet meer goed gevuld zijn? Laat de stof bij de hoeken los of heeft een stoel als krabpaal van uw kat gefungeerd? Wij stofferen uw meubels en zorgen ervoor dat deze er weer als nieuw uit komen te zien. Met een nieuw stofje of ander materiaal, wordt uw versleten bank of stoel weer het pronkstuk in de kamer.

Meubelstoffeerderij in de regio Utrecht

In onze werkplaats in Benschop heeft u de keuze uit een groot assortiment stoffen. Maar mocht u zelf een bijzonder stofje hebben: ook dat is mogelijk. We werken zowel met stof als leder. Daarnaast kunnen we, indien nodig, ook de kussens opvullen. Dan zien de stoelen en banken er niet alleen weer mooi en als nieuw uit, maar zitten ze ook weer heerlijk comfortabel.

Workshop meubelstoffering 

Wilt u weten hoe meubelstoffeerders te werk gaan? Volg dan de workshop meubelstoffering in Benschop. U gaat stap voor stap aan de slag met dat ene stoeltje of die fauteuil die nodig toe is aan een nieuw stofje. Van het opmeten van de materialen tot de afwerking en de laatste details: we leren u de fijne kneepjes van het vak. De workshop geven we als minimaal 3 mensen zich inschrijven. Neem contact op voor meer informatie.