Verleng het leven van uw oude meubels

Het oude kabinet dat al jaren op zolder staat, die leuke antieke stoel van oma of de unieke tafel die u onlangs scoorde op de vlooienmarkt. Iedereen heeft wel eens een meubelstuk waarvan u niet weet wat u ermee moet omdat het niet meer in goede staat verkeert. Wegdoen of de laag stof nog dikker laten worden? We geven u een derde, veel leukere, optie: laat het restaureren. Geef uw meubels een 2e of misschien wel 3e leven met de expertise van Gerrit Nap Meubelmakerij.

Bank stofferen; meubelstoffeerderij Utrecht meubelrestauratie; meubelmaker Utrecht

Gespecialiseerd in antiekrestauratie

Heeft u een tafel waarvan het blad vol zit met wijnkringen en krassen? Een 100 jaar oude kast waarbij houtworm de constructie en het hout heeft aangetast? Voor onder meer deze maar ook kleinere klussen zoals een stoelreparatie, neemt u contact op met onze meubelmakerij in Benschop.
We hebben meer dan 25 jaar werkervaring in het restaureren van antiek en zijn daardoor gespecialiseerd in antiekrestauratie. We werken aan totaalreparaties maar doen daarnaast kleinere deelreparaties, zoals de reparatie van een armleuning of tafelblad. Aangetast houtwerk door houtworm behandelen we uiteraard ook.

Aan het werk

We komen uw kant op om de te repareren meubelstukken op te halen. Hierna gaan we aan de slag in de werkplaats. We blazen uw meubelstuk nieuw leven in, zodat u er weer jaren plezier van heeft.