Laat uw stoel of bank stofferen in onze meubelmakerij

Zit de bank niet meer lekker omdat de kussens niet meer goed gevuld zijn? Laat de stof bij de hoeken los of heeft een stoel als krabpaal van uw kat gefungeerd? Wij zorgen ervoor dat uw stoelen en banken er weer als nieuw uit komen te zien. Met een nieuw stofje of ander materiaal zorgen we ervoor dat uw versleten meubelstuk weer het pronkstuk in de kamer wordt. 

Gerrit Nap Meubelmakerij meubelstoffeerder; Gerrit Nap

Meubelstoffeerderij voor de regio Utrecht

In onze werkplaats heeft u de keuze uit een groot assortiment stoffen. Maar mocht u zelf een bijzonder stofje hebben: ook dat is mogelijk. We werken zowel met stof als leder. Daarnaast kunnen we, indien nodig, ook de kussens opvullen. Dan zien de stoelen en banken er niet alleen weer mooi en als nieuw uit, maar zitten ze ook weer heerlijk comfortabel.  

Workshop

Wilt u weten hoe meubelstoffeerders te werk gaan? Volg dan de workshop meubelstoffering in Benschop. U gaat stap voor stap aan de slag met dat ene stoeltje of die fauteuil die nodig toe is aan een nieuw stofje. Van het opmeten van de materialen tot de afwerking en de laatste details: we leren u de fijne kneepjes van het vak. De workshop geven we als minimaal 3 mensen zich inschrijven.