Antiekrestauratie

Meubelrestauratie voor een tweede leven

Het oude kabinet dat al jaren op zolder staat, die leuke antieke stoel van oma of de unieke tafel die u onlangs scoorde op de vlooienmarkt. Iedereen heeft wel eens een meubelstuk dat niet meer in een goede staat verkeert en waarvan u niet weet wat u ermee moet. Wegdoen of de laag stof nog dikker laten worden? We geven u een derde, veel leukere, optie: laat uw meubels restaureren. Geef uw meubels een tweede of misschien wel derde leven met de expertise van Gerrit Nap Meubelmakerij.

Gespecialiseerd in antiekrestauratie

Heeft u een tafel waarvan het blad vol zit met wijnkringen en krassen? Een 100 jaar oude kast waarbij houtworm de constructie en het houtwerk heeft aangetast? Voor onder meer deze maar ook kleinere klussen op het gebied van meubelrestauratie, neemt u contact op met onze meubelmakerij in Benschop in de provincie Utrecht. We hebben meer dan 32 jaar werkervaring met antiekrestauratie. We werken aan totaalreparaties, maar doen daarnaast kleinere deelreparaties zoals de reparatie van een armleuning of tafelblad. Houtwerk dat is aangetast door houtworm behandelen we uiteraard ook.

Onze werkplaats in Benschop, Utrecht

We komen naar u toe om de te repareren meubelstukken op te halen. Hierna gaan we aan de slag in de werkplaats in Benschop. We blazen uw meubelstuk nieuw leven in, zodat u er weer jaren plezier van heeft.

Als het meubelstuk weer helemaal gerestaureerd is en naar uw wens is opgemaakt, leveren we het meubelstuk uiteraard ook weer netjes bij u af.