Stoffeerderij

Laat uw stoel of bank stofferen in onze meubelstoffeerderij

Zit de bank niet meer lekker omdat de kussens niet meer goed gevuld zijn? Laat de stof bij de hoeken los of heeft een stoel als krabpaal van uw kat gefungeerd? Wij stofferen uw meubels en zorgen ervoor dat deze er weer als nieuw uit komen te zien. Met een nieuw stofje of ander materiaal, wordt uw versleten bank of stoel weer het pronkstuk in de kamer.

Meubelstoffeerderij in de regio Utrecht

In onze werkplaats in Benschop heeft u de keuze uit een groot assortiment stoffen. Maar mocht u zelf een bijzonder stofje hebben: ook dat is mogelijk. We werken zowel met stof als leder. Daarnaast kunnen we, indien nodig, ook de kussens opvullen. Dan zien de stoelen en banken er niet alleen weer mooi en als nieuw uit, maar zitten ze ook weer heerlijk comfortabel.

Workshop meubelstoffering

Wilt u weten hoe meubelstoffeerders te werk gaan? Volg dan de workshop meubelstoffering in Benschop. U gaat stap voor stap aan de slag met dat ene stoeltje of die fauteuil die nodig toe is aan een nieuw stofje. Van het opmeten van de materialen tot de afwerking en de laatste details: we leren u de fijne kneepjes van het vak. De workshop geven we als minimaal 3 mensen zich inschrijven. Neem contact op voor meer informatie. 

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in onze mogelijkheden van stofferen, of zou u een workshop meubelstoffering willen volgen, neem dan contact op met Nel Nap via het nummer: 06 12 16 59 76.