Referenties

Wij begrijpen dat het voor u erg interessant is wat onze klanten zeggen over onze dienstverlening. Hierom hebben we hieronder een aantal referenties geplaatst.

Wilt u zelf een referentie plaatsen, dan zouden we dat erg waarderen. Vul ons contact-formulier in en we zullen uw referentie toevoegen aan onderstaand overzicht. Alvast bedankt!

Bekijk onze positieve referenties

Corry en Emile Blom

Hierbij onze grote complimenten voor het prachtige wandmeubel wat jij voor ons vervaardigd hebt. In het verleden heb je voor ons 2 antieke kasten zeer deskundig gerestaureerd, wat voor ons aanleiding was weer met je in zee te gaan. Uiteindelijk verdien je een dikke 10. Dit alles nog afgezien van de kwaliteit/prijsverhouding en je plezierige persoonlijkheid.

4.5/5

Eemile Verhage

Nel heeft onze leolux stoel bekleed, van stof naar kunstleer. We kregen een nieuwe bank, vloer en eettafel en de leolux stoel kon niet achterblijven. Wat een prachtige stoel is het geworden, nog mooier dan dat ie origineel was. Top prestatie van Nel! We zijn enorm tevreden en blij met onze nieuwe stoel, de stoel kan er weer jaren tegenaan, Nel bedankt, familie Verhage

5/5

Reinier Tromp Meester

Keukentje plaatsen.
Zeer goed!

4.5/5

Ans

Je bent een fantastische stoffeerder Nel!! Ook geef je super goed advies. Je bent een Topper!!

4/5

Dhr. Zuidam

Goed werk in herstel en creëren van meubelen. Zou hem aan iedereen aanraden!

5/5

Lisa van Berkel

Hele goede en snelle service! Contact ging snel en goed en enorm blij met het eindproduct (nieuwe houten schuttingpoort).

4.5/5

J. van Schaik

Gerrit is een ouderwetse vakman. Uitstekend werk afgeleverd en ben zeer tevreden!

4.5/5

Rob van der Geer

Stofferen van Meubel. Ontzettend blij met mij nieuwe meubel. Top werk!

4/5

Onze projecten

Naast referenties is het voor u als klant ook erg interessant om eens een kijkje te nemen in ons overzicht van onze projecten. Hier kunt u een selectie zien van hetgeen dat wij vanuit de meubelmakerij onder anderen hebben gemaakt.